Varukorg
0 Artiklar
Gå till kassan

En enklare väg till fina viner

Vi erbjuder viner från berömda och prisbelönta vinodlare från världens alla hörn. Många viner kan du endast köpa hos The Wine Company och vi har ett stort utbud av toppviner.

The Wine Company, med säte i Hamburg, Tyskland, tillhör Hawesko som är en ledande vinhandelsgrupp i Europa. Företaget har ett långt och givande samarbete med ett flertal kända vinodlare, som till exempel Rothschild (Lafite), Sartori, Mondavi, Antinori och många andra.

Vi levererar våra viner från Hamburg till alla platser i Sverige – med andra ord direkt hem till dig.

Enligt gällande rättpraxis har du som bor i Sverige rätt, att direkt importera vin från EU länder (Så går det till).
The Wine Company följer rådande riktlinjer och tar hand om betalning av svensk alkoholskatt och moms.

Välj en enklare väg till fina viner

Leverans direkt hem till din dörr

The Wine Company levererar direkt hem till dig och du slipper köa och bära tunga kassar med dig hem från butik.

The Wine Company levererar till hela Sverige och du kan sortera dina viner precis som du vill. Vi levererar från 6 flaskor och uppåt. Vid beställningar på upp till 23 flaskor betalar du en fraktkostnad på 190 kr, från och med 24 flaskor endast 120 kr per beställning. 1 liter vin i Bag in Box motsvarar i detta hänseende en flaska.

Vår speditör Bring Express kontaktar dig 2 till 3 dagar före leverans för att komma överens om en leveranstid. För mer information om leveranstider se Leveransvillkor.

Din Ångerrätt

Om du inte är nöjd med ett vin, eller om det inte faller dig i smaken hämtar vi oöppnade flaskor hos dig. Kontakta oss senast 12 veckor efter leveransen.

Betalning

De viner du beställt, betalar du enkelt och bekvämt via bankgiro, på Danske Banks svenska filialer eller med kontokort – vi accepterar MASTERCARD, VISA samt AMERICAN EXPRESS. Det tillkommer inga extra kostnader, oavsett vilket betalningssätt du väljer.

Vinrådgivning på svenska på telefon och via e-post

> Vill du veta mera om vår service?
> Eller önskar du hjälp med att välja dina viner?

Då kan du ringa oss på 0049 4122 50 44 66 (Endast 20 öre per minut från det svenska telefonnätet med standardtaxa). Våra öppettider är måndagar till fredagar klockan 9:00 till 18:00. Eller skriv till oss på: service@the-wine-company.se. Om du vill ringer vi också gärna tillbaka. Lämna ditt namn och telefonnummer. Våra medarbetare på kundtjänst talar naturligtvis svenska.

Vi hjälper dig gärna.

o