Varukorg
0 Artiklar
Gå till kassan
Ditt nästa Paket Var 3:e månad får du ditt paket. Här kan du ta en titt på vinerna i ditt nästa paket.
Per paket 1498 kr
6x

gratis vinsamlarkort

med all viktig information om regioner, vinodlare och druvor.
2x

Coste Semidei Pinot Noir

2016 Ile de Beauté IGP Alk. 13.50% Vol.

Korsika, som fransmännen kallar Ile de Beauté – Skönhetens ö – har mycket att komma med när det gäller vinodling. Även om ön knappt uppmärksammats hittills, har vinodlingen en lång tradition där tack vare det varma, tempererade klimatet som uppskattas av ett stort antal olika druvsorter. Till och med den nyckfulla druvan pinot noir trivs bra här, vilket detta fruktiga och sammetslena vin bevisar väl. Vi kommer garanterat att få höra mer från den vackra ön i framtiden.

Beteckning: Vin, tillverkare: Groupe UVAL - Vignerons Corsicans - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

Château de Vallagon Sauvignon

2016 Touraine AOP Alk. 12.00% Vol.

De mest klassiska sauvignon blanc-vinerna kommer från Loire och den livliga, pikanta stilen är för närvarande mycket populär. Och Caves de Loire har varit experter på den här vinstilen i nästan 150 år. Deras sauvignon blanc är typisk för Loire med livlig fruktighet, kraft och fyllighet i gommen, mineralisk och sval med en yppigt fruktig final. Det perfekta valet för dig som uppskattar sauvignon blanc-viner.

Beteckning: Vin, tillverkare: Caves de la Loire - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

Siniscalco Primitivo

2014 Primitivo Puglia IGT Alk. 13.50% Vol.

Familjen Coppi har bedrivit vinodling i Apulien ända sedan 1882, framför allt på Salentohalvön. Under 1960-talet gjorde familjen, som än idag driver verksamheten som ett familjeföretag, en nystart och satte en ny standard i regionen vilket denna primitivo är ett tydligt bevis på. Ett mjukt, smidigt, mycket tätt och komplext rödvin med fin och intensiv frukt.

Beteckning: Vin, tillverkare: Riolite Vini - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

Roma Rosso Collezione Privata

2017 Roma DOC Azienda Vinicola Federici Alk. 14.00% Vol.

Kullarna kring den pulserande huvudstaden Rom är ett populärt utflyktsmål bland stadsborna. Här, strax utanför metropolen, ligger även ett vackert vinområde. Här har Azienda Federici har bedrivit vinodling i tre generationer och byggt upp ett mycket gott anseende. Det här mjuka, eleganta rödvinet lever upp till grundaren av Aziendas motto: ”prova, dricka, leva”. Ett flytande bevis på vingårdens höga kvalitet.

Beteckning: Vin, tillverkare: Riolite Vini - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

Tsantali Rapsani

2015 Rapsani PDO Alk. 13.00% Vol.

På grekernas heliga berg, de antika gudarnas hemvist Olympos, har vinodling bedrivits i över 2 000 år. I början av 1970-talet utropades vinbergen runtom orten Rapsani till ett av de första vinområdena med skyddad ursprungsbeteckning. Med detta saftiga, fruktigt kryddiga och mjuka rödvin knyter Evangelos Tsantalis an till den långa traditionen av vinodling på Olympos. En hyllning till det heliga bergets historia.

Beteckning: Vin, tillverkare: Evangelos Tsantalis - Grekland, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

L'Ultimo Cavaliere Rosso

2015 Toscana Rosso IGT Banfi Alk. 13.50% Vol.

Castello Banfi räknas som en av regionen Brunello di Montalcinos främsta vinproducenter och vinerna är världsberömda. Av denna Rosso di Toscana har endast ett litet antal flaskor framställts som distribueras exklusivt till Wine Company – ett nytt grepp i Banfis historia. Ta chansen att få uppleva en ädel toscanare med tät, elegant doft och en saftig känsla i gommen med utsökt struktur och mogna tanniner.

Beteckning: Vin, tillverkare: Banfi - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

o